Om os

Kvalitet og grundighed i alle tømreropgaver

Lille fynsk tømrerfirma

K-K Nielsen er et lille fynsk tømrerfirma, der blev grundlagt i 2007 af Ken Bunch-Nielsen og hans daværende partner. Nu drives og ejes virksomheden af Ken og Kenneth Nielsen. De sætter en ære i at være med til at uddanne fremtidens gode håndværkere, og har derfor 2 lærlinge ansat, udover de 2 svende Jeppe og Per.

K-K Nielsen lægger vægt på værdier som kvalitet og grundighed, hvilket ses i vores arbejde og kommer til udtryk i kundernes tilfredshed. Dette har resulteret i en fornuftig vækst i virksomheden gennem de sidste 9 år, og vi vil naturligvis bestræbe os på at fortsætte den stabile vækst gennem godt håndværk og tilfredse kunder.

Hos os er kunden altid i centrum, og vi sørger altid for en god og løbende dialog, så kunden bliver 100% tilfreds med resultatet.

  • Vi betjener store erhvervskunder såvel som private husejere – primært på Fyn, men tager også gerne til andre dele af landet. Vi har blandt andet udført opgaver i Sønderjylland og på Nordsjælland.
  • Vi udfører alle opgaver – fra de store og komplicerede til de små og enkle. I alle tilfælde lægger vi vægt på, at arbejdet er udført efter de højeste faglige standarder.
  • Vi holder til på Sydfyn ved Svendborg.
  • Vi udfører alt tømrerarbejde, lige fra tagarbejde, renovering, tilbygning.
  • Vi udskifter også gerne dine døre og vinduer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag